måndag 24 januari 2011

Dagen då körsbärsträdet dog

Det har varit en lugn helg i helgen och vi har hunnit med en hel massa saker!

Vi har rivit ut hela vårt "master bedroom" och upptäckte i vårt rivande att det har suttit neon ljus gröna tapeter i rummet under en period och Gustav och jag fick hålla tillbaka vår förfäran! Jösses vem sätter dessa skrikande tapeter i ett sovrum?! Är det inte meningen att det ska vara lugna harmoniska färger i ett sovrum! =D

De har nog bott nykterister i detta hus, för att vakna bakfull till den färgen hade nog skrämt vem som helst till att gå i avhållsamhetens tecken! ;)
Men den (gräsliga) färgen är nu ett minne blott, då de har slagits upp nya gipskivor över vägarna, har nog bott en blivande tandläkare där, med tanke på alla hålen i väggarna! =)

Denna gången har vi använt oss av reperationsgips, vilket va en bra ide, då de både var mer lätthanterliga och lättar att skruva upp! Och med tanke på att jag ej är betrodd med en skruvdragare (skitstövel) så är det jag som får hålla de jäkla skivorna, så därför uppskattar jag verkligen lite lättare vikt! ;P


Vi har även hunnit med att döda grannarnas körbärsträd, på deras order alltså! Men vilken skillnad de blev hela vägen upp till oss, allting känns mycket ljusare nu!

Lite skräckslagen blir man när man ser vilket hål som fanns i mitten av trädet!





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar